Γλώσσες - Εurolearning

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΑΓΓΛΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ
Εξειδικευμένο κέντρο εκμάθησης Ευρωπαϊκών γλωσσών:
με χρήση σύγχρονων και κατάλληλων μεθόδων διδασκαλίας σύμφωνα με το μαθησιακό στυλ των μαθητών. Η σωστή αξιοποίηση νέων τεχνολογιών (διαδραστικός πίνακας και i-book) και τα ολιγομελή τμήματά μας (έως 8-9 άτομα) αποτελούν εγγύηση για τους μαθητές μας να αποκτούν την ικανότητα να κατανοούν και να παράγουν την Αγγλική γλώσσα.
Τμήματα για παιδιά

ΑΓΓΛΙΚΑ
Το κέντρο μας διοργανώνει τμήματα παιδιών για τις παρακάτω τάξεις:
 
  • PRE-JUNIOR, A+B JUNIOR. Με παιχνίδια, τραγούδια, ιστοριούλες, role-plays και άλλες δραστηριότητες σε ολιγομελή τμήματα, το παιδί μαθαίνει να αγαπά την ξένη γλώσσα.

  • A, B, C, D, E CLASS. Mε τη χρήση σύγχρονων και κατάλληλων μεθόδων διδασκαλίας (επικοινωνιακή προσέγγιση, ψυχογλωσσολογική προσέγγιση σύμφωνα με το μαθησιακό στυλ των μαθητών), τη σωστή αξιοποίηση νέων τεχνολογιών (διαδραστικός πίνακας και i-book) και τα ολιγομελή τμήματά μας (έως 8-9 άτομα), οι μαθητές μας αποκτούν την ικανότητα να κατανοούν και να παράγουν στην Αγγλική γλώσσα.
 
  • B2 (LOWER CLASS), C2 (PROFICIENCY CLASS). Τα ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα μας και η εφαρμογή κατάλληλων μεθόδων διδασκαλίας βοηθάνε τον μαθητή να ανταποκριθεί με επιτυχία στις εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσομάθειας.

ΙΤΑΛΙΚΑ/ΓΑΛΛΙΚΑ/ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ/ΙΣΠΑΝΙΚΑ
Παράλληλα γίνονται μαθήματα μιας δεύτερης ξένης γλώσσας μέσα σε ευχάριστο περιβάλλον και ολιγομελή τμήματα.

Τμήματα για ενήλικες
Εντατικά τμήματα ενηλίκων για την απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσομάθειας. (Τα Επίπεδα της γλωσσομάθειας, όπως αυτά περιγράφονται στο Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες είναι:
 
  • Β1 «Μέτρια γνώση της ξένης γλώσσας»
  • B2 «Καλή γνώση της ξένης γλώσσας»
  • Γ1 «Πολύ καλή γνώση της ξένης γλώσσας»
  • Γ2 «Άριστη γνώση της ξένης γλώσσας»

Νέες προσιτές τιμές σε όλα τα τμήματα !

cardpostal
europe sights on wall
 
Eurolearning Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού